Onze visie!

kind 1

Als kinderdagverblijf staan wij dagelijks in voor de zorg van jullie kindje.

Dit willen wij natuurlijk doen met de beste zorg, liefde, spel, genegenheid en geborgenheid. Bij ons staat elk kindje centraal en spelen we in op de specifieke individuele behoefte van elk kindje. Dit wil zeggen dat wij kijken naar het ritme van elk kind apart. Wanneer jou kindje nood heeft aan eten, een slaapmoment,... bieden wij dit aan.

Doordat ons kinderdagverblijf kleinschalig blijft, proberen we een huiselijke sfeer te creëren wat elk kindje een veilig en geborgen gevoel geeft.

De opvang gebeurt in verticale groep. Dit wil zeggen dat de baby's en peuters samen in één leefruimte spelen. Dit geeft hen de kans om te leren van elkaar, broertjes en/of zusjes worden niet gescheiden, het kind heeft steeds dezelfde begeleiders om zich heen,... Wordt het voor onze baby's toch even te druk dan kunnen we met hen tot rust komen in een aparte babyruimte. De baby's kunnen dan genieten van een rustig spelmoment, een babymassage,... Dit geeft onze peuters dan de kans om zich volledig uit te leven. Voor hen wordt er wekelijks een thema uitgewerkt door onze kleuterjuf waar ze activiteitjes rond doen om hen zo klaar te stomen voor het kleuterklasje.

Niet te vergeten zijn onze mama en papa. We vinden het van groot belang dat alles gedaan wordt in overleg met jullie. Op deze manier kunnen we het meest doelbewust en doelgericht werken met onze lieve kapoenen!